Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Evo kako je nestao nakit Kim Kardashian

kim-kardashian

Kim Kardashian se bojala za vlastiti život, ali je strahovala i od silovanja kada su je u luksuznom pariškom apartmanu usred noći napala petorica naoružanih muškaraca, doznaje TMZ.

Dan nakon pljačke u kojoj je ukraden nakit vrijedan vrtoglavih 10 miliona dolara, policija i tjelohranitelji navodno sumnjaju da su razbojnici imali “čovjeka iznutra” koji im je javio kada će reality zvijezda ostati sama.

Oko 3 sata ujutro oružjem su zaprijetili stražaru, a zatim su upali u Kiminu sobu na drugom katu, polugolu je izvukli iz kreveta, vezali joj ruke i noge i bacili je u kadu.

Kako je otkrila policiji, zvijezda je muškarce odjevene poput policajaca molila da joj poštede život, vičući da ima dvoje male djece, prije nego što je shvatila da žele njen nakit. Čim im je rekla gdje se nalazi njen 4 miliona dolara vrijedan prsten, uzeli su kutiju s nakitom i napustili zgradu na biciklima.

Pomoć je pozvala Kimina prijateljica sa kata ispod, koja je čula buku i pozvala tjelohranitelja Pascala Duviera, a koji je u to vrijeme čuvao Kourtney i Kendall u noćnom klubu Arc. Iako je stigao za samo dvije minute, bilo je prekasno da zaustavi počinitelje.

Slavna Kardashianka se nakon razgovora s policijom vratila u SAD, no sada strahuje i od moguće ucjene. Zajedno s nakitom kradljivci su se dokopali i dva Kimina mobitela na kojima je bila velika količina privatnih fotografija i informacija, koje bi također mogli pokušati prodati.