Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Jezivo pismo Sinéad O'Connor: Ovo je moj posljednji post

Sin-ad-OConnor-014

Pjevačica Sinéad O'Connor napisala jezivi post u kome krivi bivše partnere i sina zato što je u ludnici.

Pjevačica je prije dva mjeseca navodno pokušala samobistvo pošto je bila skrhana lošim zdravljem i porodičnim odnosima. Ona je ranije optužila bivše partnere, očeve svoje djece, da su joj oduzeli sinove.

Pismo koje je pjevačica Sinéad sada objavila na Facebooku šokiralo je javnost, jer je u njemu optužila članove porodice “za sve zlo” u njenom životu, i činjenicu da je u ludnici.

“Ovo je posljednji post. Večeras ću ugasiti nalog. Ovo je moje otvoreno pismo mom bivšem sinu, Jakeu, Franku Bonadiju i Johnu Reynoldsu. Spremam se da provedem najtužniji Božić koji ljudsko biće može da provede – u ludnici. Zato što se niko iz moje porodice nije potrudio da brine o meni nakon operacije. Svi su me napustili.

Nisam bila u stanju sama sebi ni čaj da skuham. Da jedem. Okupam se. Spavam zbog bolova. Bila sam sasvim sama u kući. Niko nije bio tu da brine o meni. Kada sam u agoniji rekla da ste me napustili, rijšili ste da me zlostavljate. Iako socijalne službe kažu da sam uzorna majka, ti Jake, onako naduvan, riješio si da me odvojiš od mog djeteta. Lagao si policiju gdje je, iako je bio kod tebe, dok ste ti i John duvali pred njim.

Uzeo si mi dijete i napustio me nakon operacije. Bila sam normalna dok me nisi napustio poslije operacije i zabranio mi da viđam Shanea. Naravno, kada sve krene naopako, ja sam kriva. Jake, Frenk i John, vi treba da budete u ludnici, ne ja”.

Ovaj post se nastavlja, Sinéad se obraća i ocu, tačnije “pi**i koja je spavala sa njenom mamom i psihopatom”.

“Mrtav si za mene, dan kada umreš biće najsretniji dan u mom životu. Jedva čekam. Srešćeš moju mamu u paklu, gdje oboje pripadate. Iako neću doći na tvoju sahranu, po**šaću ti se na grob zbog svega što si uradio mami, meni i mom bratu Johnu”.