Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Monstrum iz Zaječara detaljno opisao kako je ubio trogodišnju djevojčicu

rajkovic

“Pobjesneo sam i poludio kad je Anđelina počela da plače, zapomaže i vrišti dok sam je svlačio i pokušavao da je poljubim. Batrgala se nogama kad sam pokušao da ih rastavim pa sam morao da je udarim pesnicom i smirim”, ovako je počeo svoj stravičan iskaz monstrum Vladica Rajković (28) iz Vratarnice kod Zaječara kod tužioca, nakon ubistva trogodišnje djevojčice Anđeline Stefanović.

“Valjali smo se po prašini presahlog potoka. Nisam se više kontrolisao. Ona je vrištala, a ja sam radio svoje. Pucalo mi je u glavi dok je vrištala, pa sam počeo besomučno da je udaram pesnicama po stomaku i glavi”, ispričao je tužiocu Rajković.

“Nije prestajala da se dere, pa sam dohvatio kamen. Ona je i dalje vrištala, raspametila me i izgubio sam razum, udarao sam je dok je god bila živa. Mislim da je već bila mrtva kad sam završio”, ispričao je totalno hladan, bez trunke kajanja, Rajković na saslušanju.

“Toliko sam je udarao da sam joj kamenom i pesnicama pocijepao stomak. Od udaraca kamenom u glavu nisam vidio ni gdje su joj oči”, kazao je u svom iskazu Rajković.

Poslije zločina, kako je kazao tužiocu, odnio je djevojčicu do obližnjeg šumarka, gdje ju je zatrpao lišćem.

“Potom sam pobjegao s tog mjesta”, kazao je monstrum, nijednog trenutka ne osjećajući kajanje zbog zločina koji je počinio.


ZLOCIN U ZAJECARU – Monstrum silovao i ubio… by RealityShowNovosti

Monstrum iz Zaječara priznao je ubistvo i Dragane Stanković (47).

Iako je prvo poricao krivicu, Rajković je na drugom saslušanju ipak priznao da je 18. juna ubio nesretnu ženu.

“Ubio sam je u njenoj kući. Udario sam je čekićem u glavu i potom zadavio. Stavio sam tijelo u kolica, prekrio dekom i odnio ga do rijeke i bacio”, ispričao je Rajković načelnici Policijske uprave u Zaječaru.