Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Na Hvaru ih traže zbog krađe brodice, oni objavili slike na Instagramu

hvar – kradja – brodice1

Viktorija je objavila je na svom Facebook profilu informaciju o tome kako joj je u subotu u gradu Hvaru ukradena brodica. Putem e-maila obratila se i Indexu, s više informacija o krađi te u pokušaju da se kradljivcima što prije stane na kraj.

“Javljam se zbog krađe brodice, jer policija po običaju – ne poduzima ništa! Krađa se dogodila u subotu u gradu Hvaru, a jutros su dotični objavili svoju fotografiju na Instagramu u ni više ni manje nego – našem brodu. Par je iz Slovačke, njegovo ime je Davoslav (David) Achberger, a ona se zove Tina Hederová.

hvar - kradja - brodice1

Od subote ih tražimo na području otoka Hvara uz pomoć kapetanije, no njima ni traga. Inače radi se o Elan pasari registracije 318 HV, a motor je Tohatsu 5 konja. Ukoliko možete pomoći na bilo koji način, biti ću vam jako zahvalna”, napisala je Viktorija u e-mailu te priložila slike ukradene brodice.

hvar - kradja - brodice2

U kratkom razgovoru za Index, Viktorija je kazala kako je sliku broda i para kradljivaca na Instagramu otkrila slučajno. Otkrila je i detalje cijele priče.

“Radi se obrtu za iznajmljivanje brodova od mojeg tate. Brod je u subotu ujutro bio iznajmljen, a u subotu do 19 sati su se trebali vratiti. Nisu se vratili, nisu se javili, pa smo oko 21 sat već kontaktirali policiju. Zvali smo i Kapetaniju, u nedjelju je Kapetanija tražila po obližnjim otocima, a i mi smo ih s našim brodovima tražili.

Jednostavno ih nismo mogli naći. Jučer smo slučajno napisali na Instagramu #Hvar i naišli, na svoje iznenađenje, na njihovu fotografiju na našem brodu. Tako smo došli i do više podataka o njima, ali policija ništa ne poduzima, žele pričekati još par dana.

S njima je očigledno sve u redu kad objavljuju fotografije na Instagramu…”, kazala je Viktorija.

Inače, David Achberger se na Instagramu predstavlja kao fitness trener i student ekonomije.