Angelina Jolie bijesna: Ne smije djecu odvesti iz SAD-a

angelinajolie

Glumica Angelina Jolie (42) uzrujana je jer joj sud ne dopušta da odvede djecu iz SAD-a sve dok sa suprugom Bradom Pittom (54) ne okonča dugotrajnu ‘borbu’ za skrbništvo nad njima, pišu američki mediji.

Oskarovka je planirala iz Los Angelesa povesti Maddoxa (16), Paxa (15), Zaharu (13), Shiloh (11) i blizance Vivienne i Knoxa (9) u London gdje će snimati novi film . Njeni planovi da djeca dođu na filmski set propali su jer ju je odvjetnik obavijestio da ne smije odvesti djecu u Ujedinjeno Kraljevstvo.

– Angelina i Brad su shvatili kako će se proces sporo odvijati, a ona nije sretna. Frustrirana je jer mora biti odvojena od djece na duže vrijeme. Agonijom je umorila i ljude oko sebe – rekao je izvor blizak glumici za The New York Post.

Angelina je u septembru 2016. predala papire za razvod braka, a od tada se vodi i borba za skrbništvo. Navodno su se razveli zbog Bradovog lošeg odnosa s djecom i problema s alkoholom.

– Oboje su odlučili da je za djecu važno imati poštenu vezu, a ključna je činjenica da se slažu s dijeljenjem skrbništva, pri čemu Brad sarađuje s Angelinom na logističkim pitanjima o radu i putovanju – rekao je izvor blizak glumcima.

Brad svake sedmice odlazi na terapiju jer želi biti, kako tvrdi, bolji otac. Navodno kroz godinu dana apstinira i od seksa.

– Konstantno trenira i jede samo zdravu hranu. Smiruje ga renoviranje po kući, a mir pronalazi i odlaskom u muzeje i galerije – kaže izvor blizak Pittu.

Neimenovani izvor je za portal ET Online otkrio kako Angelina trenutno nije u ozbiljnoj vezi, ali ima ‘nekoga’ u svom životu. Jolie je također nakon razvoda bila u lošem stanju. Činjenica da je uz nju pozitivna osoba s kojom provodi vrijeme puno joj pomaže i zbog toga se, kako tvrdi, osjeća bolje.