Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

"InStyle"

Ben Affleck o Jennifer Lopez: Ona je najveći radnik kojeg sam u životu upoznao

jennlopez

Nakon prekida s latino divom, Ben se vjenčao s kolegicom Jennifer Garner s kojom je dobio troje djece

Mnogi se dive pjevačici i glumici Jennifer Lopez koja u 52. godini izgleda puno mlađe. Pitaju se čak kako je to moguće i u čemu se krije tajna njene ljepote. To pitanje postavlja i njen bivši zaručnik i glumac Ben Affleck koji je to priznao u jednom od svojih posljednjih intervjua.

48-godišnji Ben pita se tako gdje njegova bivša krije izvor svoje mladosti i zašto izgleda isto kao 2003. godine o čemu je progovorio u razgovoru za magazain InStyle.

Njih dvoje upoznali su se na snimanju filma “Gigli” 2001. godine, a zaručeni su bili od 2002. do 2004. godine. No uprkos tome što njihova ljubav nije imala sretan kraj, oskarovac nema za reći niti jednu lošu stvar o svojoj bivšoj.

“Mislim da ima dobru radnu etiku, divio sam se i bio sam oduševljen njenom predanošću poslu iz dana u dan, ozbiljnošću kojom mu je prilazila na tih i predan način kako bi postigla sve svoje ciljeve. Nakon što bi ih postigla, vratila bi se na posao i još udvostručila svoje napore. Ona je najveći radnik kojeg sam u životu upoznao. Talentovana je jako, ali uz to je i puno radila na sebi i svom uspjehu tako da sam jako sretan zbog nje i izgleda da joj se sav trud u konačnici isplatio”, zaključio je Ben.

A, Jennifer je svoju neodoljivost još jednom pokazala upravo na naslovnici InStylea za koju je pozirala u badiću koji je naglasio sve njene atribute i ljepotu.

Nakon prekida s latino divom, Ben se vjenčao s kolegicom Jennifer Garner s kojom je dobio troje djece, a s kojom se i razveo 2018. godie.

Lopez se pak bila udala za pjevača Marca Anthonyja s kojim je dobila blizance, a uprkos tome što su se razveli 2013. godine još uvijek ih veže blisko prijateljstvo.

Posljednje zaruke vežu je za bivđeg igrača bejzbola Alexa Rodrigueza, no mediji su nedavno pisali kako su njih dvoje preknuli. Jennifer i Alex priznali su kako u posljednje vrijeme “rade na svojoj vezi”, ma šta to značilo. Njihove zajedničke snimke i fotografije i dalje su na njenom Instagram profilu…