Beogradski glumac se od Nine razvodi zbog starlete?

lecic_atina_ferari1

Razvod popularnog beogradskog glumca Branislava Lečića i njegove supruge Nine glavna je tema srbijanskih medija ovih dana.

Poznati par izdao je saopštenje u kojem su potvrdili da se razvode, ali i otkrili da su se udaljili jedno od drugog zbog poslovnih obaveza.

No, mnogi smatraju da je njihovo objašnjenje razvoda samo priča za javnost, a da je po srijedi nešto ipak krupnije. Posebno nakon što u medijima oglasila srbijanska starleta znakovitog imena – Atina Ferari.

lecici

U intervjuu je ustvrdila kako je ona zapravo glavni razlog razvoda poznatog para.

Prije manje od godinu dana ona je pozirala sa Branislavom Lečićem, dok mu je sjedela u krilu, a on je tada demantovao da ima bilo kakav odnos sa starletom, te kako se slikao sa njom kao i sa svakim drugim fanom.

atina-ferari-branislav-lecic

– Nina nije mogla da mu oprosti to što sam mu sjedila u krilu, što me je pohotno gledao i želio, tada je sve počelo. Ja sam sa njim uvijek bila u dobrim odnosima, to što je ona bila ljubomorna na mene, to je njena stvar. Ona jednostavno nije mogla da preboli to što me on želi. Uslijedile su svađe i ko zna šta još – rekla je Atina i dodala da će Branislavu biti rame za plakanje, ako mu zatreba.

– Neka misli ko šta hoće. Nas dvoje smo odlučili da više ništa ne pričamo o razvodu. Dali smo saopštenje i mislim da je to jedino što treba da se zna. Znamo da nas čeka medijski haos, ali mi smo odlučili da se više ne oglašavamo tim povodom. Znam da će izmišljati prevare i razne gluposti, ali Nina i ja znamo šta je naša istina, izjavio je glumac.

Tokom SP-a u Brazilu Edinu Džeki je nudila seks

Tokom SP-a u Brazilu Edinu Džeki je nudila seks