Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

poznate i cijene

Bez javnog dočeka u Sarajevu, hoteli nude zabavu uz regionalne zvijezde

Bjelovar: Halid Bešlić nastupao pred 10-ak tisuća obožavatelja na Terezijani
16.06.2018., Bjelovar, Trg Eugena Kvaternika - Trodneva medjunarodna turisticka, kulturna i zabavna manifestacija Terezijana, u cast utemeljiteljice Bjelovara carice Marije Terezije. Njoj u cast organizirano je mnostvom zabavnih, kulturnih i sportskih sadrzaja. Halid Beslic bio je glazbena poslastica druge veceri za desetak tisuca posjetitelje. Photo: Damir Spehar/PIXSELL

Jedan broj građana odlučio je u 2022. godinu ući u nekom od poznatih sarajevskih hotela

Bez javnog dočeka zbog epidemioloških mjera, brojne Sarajlije primorane su Novu godinu dočekati u svojim domovima. Ipak, jedan broj njih odlučio je u 2022. godinu ući u nekom od poznatih sarajevskih hotela.

Hotel Europe svojim gostima je ponudio da ih u najluđoj noći zabavlja poznati bh. pjevač Enes Begović. Hotel Hills na Ilidži pripremio je dvodnevno slavlje za goste. Prve noći nude najbolji provod uz pjevača Halida Bešlića te specijalnu gošću iznenađenja, a drugu noć goste će zabavljati Faruk Duran.

Goste Radon Plaze zabavljat će Fatmir Sulejmani, Elvedina Šehić i prateći bend, a u cijenu od 180 KM uključena je gala večera i piće dobrodošlice, dok će gala večeru uz pjevača Nihada Alibegovića, gosti Hotela Holiday platiti 150 KM po osobi.