Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Darren Bent

Bivši reprezentativac Engleske zatekao suprugu s drugim, završio je u pritvoru

db

Darren i Kirsty u braku su od 2013. godine, ali brak im je u velikoj krizi od 2018. godine kada su počele međusobne optužbe za varanje

U velikim se problemima našao bivši engleski reprezentativac Darren Bent (35). Završio je u pritvoru nakon što se verbalno i fizički sukobio sa suprugom Kirsty MacLaren.

Dobio je anonimni poziv da je njegova supruga s izvjesnim muškarcem u kući, odmah je otišao tamo i zatekao muškarčev automobil ispred. Pričekao je da ljubavnik ode, a zatim je poput furije upao u kuću. Dreka, vika i tučnjava rezultirala je uništenim vjenčanim prstenom vrijednim pola miliona  funti i skupocjenim odijelom nogometaša.

Policija je došla na mjesto događaja, a Bent je priveden te kratko zadržan u pritvoru. Nakon ispitivanja je pušten da se brani sa slobode.

Darren i Kirsty u braku su od 2013. godine, ali brak im je u velikoj krizi od 2018. godine kada su počele međusobne optužbe za varanje. Kirsty se za Valentinovo sukobila s Paige Harrison (25), ženom s kojom se Bent navodno viđao.

Bent je bez kluba od 2018. kada mu je istekao ugovor s engleskim drugoligašem Derbyjem.