SHOWbuzz

iskreno priznanje

Charlize Theron: Bili smo u vezi, ali nikad se ne bih udala za njega

24/06/2020

Charlize Theron i Sean Penn bili su u vezi od 2013. godine, a svoju su vezu prekinuli 2015.

Čini se da je Charlize Theron odlučila poravnati sve nesređene račune s bivšim partnerom, slavnim glumcem Seanom Pennom. Gostujući u radio emisiji “The Howard Stern Show” za SiriusXM, gdje je promovisala svoj najnoviji film “The Old Guard” koji je snimila za Netflix, ostala je pomalo iznenađena kada ju je voditelj Howard Stern pitao da napokon komentira šuškanja da je jednom bila zaručena za danas 59-godišnjeg glumca.

“Šta? To nije istina. Ne. Nisam ni razmišljala o udaji za Seana, to su sra.a. Jesmo bili u vezi, no to je bilo to – veza”, rekla je Charlize Theron i nastavila:

“Bila je to veza definitivno, no trajalo je jedva godinu dana. Nikada nismo počeli zajednički život. Nikada se ne bih udala za njega. Nije bilo ništa ni slično.”

Charlize Theron i Sean Penn bili su u vezi od 2013. godine, a svoju su vezu prekinuli 2015. Na pitanje Howarda Sterna je li ikada razmišljala o braku i je li se osjećala usamljeno, Theron je odgovorila:

“Nikada se nisam željela udati. To nikada nije bilo nešto što mi je važno. Kunem se životima svoje djece, nikada nisam bila usamljena niti sam se osjećala usamljeno. U mom životu trenutno nema mjesta za neku romantičnu vezu. Uživam da mi ‘namještaju’ muškarce, no ne vjerujem da ću ikada biti spremna živjeti s nekim. Da budem u potpunosti iskrena, vjerovatno bi taj neko morao kupiti kuću pored moje. Prestara sam za takva sra.a.”

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.