Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Cijeli internet skočio na noge da nađe lijepu brinetu

justin bieber cindy

Justin Bieber je putem Instagrama pokušao pronaći djevojku koja mu se jako svidjela. Na svom je profilu objavio njenu fotografiju i napisao: “Bože moj, ko je ovo?”. Bieberovi su obožavatelji od tog trenutka pokušavali pronaći djevojku, a mnoge su obožavateljke otvorile i lažne Instagram profile zbog toga.

Čini se da je potraga urodila plodom…

I really don't remember why nor when I deleted this pic?? Sorry for all the reposting lmao

Fotografiju objavljuje Cindy Kimberly (@wolfiecindy)

Naime, nedugo nakon što je cijeli internet “poludio” od potrage, na profilu pod imenom “wolfiecindy” objavljena je kratka izjava.

cindy

– Uopće ne znam kako se nositi s ovim. Imam samo Instagram i Tumblr profile tako da su svi ostali moji profili koje ljudi nalaze lažni (Imala sam profil i na Twitteru, ali sam ga deaktivirala) – piše u kratkoj poruci.

Na profilu za koji se vjeruje da je profil tražene djevojke na Tumblru, brineta tvrdi da ima 17 godina. Očito je i kako se radi o Justinovoj obožavateljici jer je prije nekoliko dana objavila video na kojem se vidi da sluša početak Bieberove pjesme “No Sense”.

Bieberovi fanovi zaključili su da se djevojka zove Cindy Kimberly, ali nije još jasno odakle je. – Moje ime je Cindy i previše se uzbuđujem oko izmišljenih stvari – piše na Instagram profilu spomenute djevojke.