Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

rođendanski koncert

Divanhana i Dubioza Kolektiv sinoć priredili spektakl u Lukavcu

Rođendanski koncert Lukavac Cementa završen je veličanstvenim vatrometom i nema sumnje da je ovo bio nezaboravan doživljaj za sve posjetioce i ljubitelje dobre muzike i zabave

Lukavac Cement je sinoć u svom gradu Lukavcu priredio veliki rođendanski koncert za pamćenje i proslavio svoj 50. rođendan uz spektakularne nastupe Divanhane i Dubioze Kolektiv.

Na platou ispred Centra za kulturu Lukavac okupilo se preko 10.000 građana svih generacija koji su plešući i pjevajući uživali u istinskom spektaklu fenomenalnih bendova.

„Pred ljetnu turneju Divanhane, ovaj veliki rođendanski koncert kompanije Lukavac Cement je bio nešto prelijepo i s ovim predivnim utiscima krećemo na dalja putovanja. Publika je imala priliku uživati u dva potpuno različita žanra i svako je mogao pronaći nešto za sebe. Ljudi vole lijepe stvari i drago nam je da smo bili dijelom tih lijepih stvari“ – poručili su iz Divanhane nakon koncerta.

Kvalitetna muzika i nevjerovatna energija na sceni

I Dubioza Kolektiv i Divahana su još jednom pokazali da su sinonim za kvalitetnu muziku i nevjerovatnu energiju na sceni.

A nakon održanog koncerta i Dubioza je poslala posebnu poruku građanima i građankama Lukavca:

„Nakon 15 godina ponovno smo svirali u Lukavcu. Nadamo se da neće biti potrebno čekati 100. rođendan Cementare da se ovakav koncert ponovi. Mislimo da smo večeras zacementirali naš status omiljenog lukavačkog benda. Nama je bilo beton. Jer kao što kaže stara tradicionalna navijačka pjesma: ko ne voli Lukavac – nije dobar čovjek.“

Rođendanski koncert Lukavac Cementa završen je veličanstvenim vatrometom i nema sumnje da je ovo bio nezaboravan doživljaj za sve posjetioce i ljubitelje dobre muzike i zabave.