Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Dječak iz serije “Dva i po muškarca” danas je neprepoznatljiv

Agnus T

Popularna američka serija “Dva i po muškarca” o pričama velikog osvajača Charlieja i njegovog brata rastavljenog Alana donijela je veliku popularnost glumcima Charlieju Sheenu i Jonu Cryeru, ali i najmlađem među njima – malom Jakeu kojega je utjelovio glumac Agnus T.Jones.

Danas ima 22 godine i teško bi ga na prvu prepoznati ispod brade i dioptrijskih naočala. Angus je počeo glumiti u seriji kada je imao samo 10 godina i vrlo je brzo počeo zarađivati milione, međutim kako je odrastao shvatio je i da Hollywood nije mjesto za njega.

Prije par godina napravio je pravu dramu kada je rekao kako je serija “Two and a Half Man” pravo smeće i pozvao je publiku na bojkot – međutim neuspješno.

“Prestanite gledati tu seriju, ni ja sam tamo ne želim biti. Molim vas, prestanite to gledati i puniti si glavu smećem. Ljudi kažu da je to samo zabava. Istražite malo i otkrijte kako televizija utječe na vaš mozak i uvjeravam vas da ćete doći do zaključka da morate prestati gledati takve emisije’, rekao je Agnus te poručio kako se te poruke nisu u skladu s kršćanstvom.

Nakon tog ispada javno se izvinio, ali nakon isteka ugovora posvetio se porodici i maknuo s malih ekrana.

https://www.youtube.com/watch?v=CALucFZZWIk