SHOWbuzz

Devet muzičara iz regije

Dubioza kolektiv, Helem nejse, Gino Banana i Dino Šaran u novom Quarantine Showu

06/04/2020

U drugom dijelu priključio im se i Dino Šaran, frontmen grupe Letu štuke, dok su show zaključili s gostom Ginom Bananom koji je iz SAD-a otpjevao "Bella Ciao"

Dubioza kolektiv i večeras je uveseljavala svoje fanove širom svijeta upriličivši još jedan “Qarantine Show”. Večerašnji je na satiričan način opisavao situaciju u kojoj se građani BiH trenutno nalaze, ali i rad vlasti.

Kao gosti pojavili su se momci iz grupe Helem nejse te su zajedno zasvirali i “zapjevali”. U ovom showu učestvovalo je devet muzičara iz različitih gradova u BiH, Hrvatskoj i Sloveniji.

U drugom dijelu priključio im se i Dino Šaran, frontmen grupe Letu štuke, dok su show zaključili s gostom Ginom Bananom koji je iz SAD-a otpjevao “Bella Ciao”.

Momci su, uz napomenu da se novi show očekuje narednog ponedjeljka u 20:30 sati, poručili svima da ostanu kućama i uživaju zajedno.

Dubioza Kolektiv Quarantine Show – Episode 3

Dubioza Kolektiv Quarantine Show – Episode 3 feat. Dino Saran, Gino Srdjan Yevdjevich, Helem nejse & Fadil Kikin Mali Buturovic#stayhome #stayathome #quarantineshow #ostajemkući #dubiozakolektiv

Gepostet von Dubioza kolektiv am Montag, 6. April 2020

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.