SHOWbuzz

dok se šuška o problemima

“Dva puta, jedno odredište”: Odgovor kneževske porodice na glasine o problemima

17/07/2021

U trajanju od gotovo dvije minute, spomenuti video završava scenom pljeska princa Alberta Charlene na plivačkom takmičenju Mare Nostrum u Monte Carlu 2000. godine, gdje su se prvi put imali priliku upoznati

Kneževska porodica iz Monaca nastavlja pričati o ljubavnoj priči princeze Charlene i princa Alberta na društvenim mrežama dok par provodi još jednu sedmicu razdvojeno.

Na službenom Instagram profilu kneževske porodice objavljen je video naslova “dva puta, jedno odredište”, a koji prikazuje crtice iz života Charlene i Alberta prije nego što su se upoznali.

Prikazani isječci u vieu prikazuju fanfare koje su okruživale rođenje princa Alberta, njegovo vrijeme provedeno u zimskom olimpijskom bob timu u Monaku i rane godine njegovoga kraljevskoga rada, kao i putovanje Charlene od južnoafričke učenice do olimpijske plivačice.

U trajanju od gotovo dvije minute, spomenuti video završava scenom pljeska princa Alberta Charlene na plivačkom takmičenju Mare Nostrum u Monte Carlu 2000. godine, gdje su se prvi put imali priliku upoznati.

Objava ovog videa uslijedila je nakon što poznati par nastavlja provoditi vrijeme odvojeno. Princeza Charlene trenutno se nalazi u Južnoj Africi daleko od Alberta i njihovih šestogodišnjim blizanaca Jacquesa i Gabrielle, dok se podvrgava “višestrukim i kompliciranim” medicinskim postupcima nakon što je u maju zaradila infekciju uha, grla i nosa tokom solo posjete svojoj rodnoj domovini.

Od januara ove godine, 43- godišnja princeza ne boravi u Monaku, a nedavno je izjavila kako se u posljednjih nekoliko mjeseci suočila s “brojnim izazovima” i da joj jako nedostaju djeca. Prošle sedmice princeza je podijelila fotografije nedavnoga FaceTime poziva sa svojom djecom.

“Kada mi je medicinski tim rekao da se ne mogu vratiti kući zbog svoje 10. godišnjice braka to me izuzetno pogodilo. Bez Albertove ljubavi i podrške ne bih mogla proći kroz ovo bolno razdoblje”, nedavno je izjavila.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.