oglasila se na instagramu

Zdravstveno stanje princeze Charlene i dalje je obavijeno velom tajne

New Project – 2021-12-22T134412.333

Iako su proteklih godina, otkako su u braku, princ Albert i princeza Charlene uvijek svoje obožavatelje “častili” božićnim portretom, ovoga se puta “najnesretnija evropska princeza” odlučila za nešto posve drugačije

Iako je i dalje, zbog zdravstvenih problema, hospitalizirana na nepoznatoj evropskoj lokaciji, princeza Charlene oglasila se putem svog službenog profila na Instagramu, kako bi svojim obožavateljima ipak poželjela sve najbolje povodom predstojećih blagdana.

Iako su proteklih godina, otkako su u braku, princ Albert i princeza Charlene uvijek svoje obožavatelje “častili” božićnim portretom, ovoga se puta “najnesretnija evropska princeza” odlučila za nešto posve drugačije.

Na svom Instagram profilu objavila je ilustraciju na kojoj ona u žutoj haljini pozira sa suprugom, princom Albertom ispred božićnog drvca, dok ispred njih stoji sedmogodišnji blizanci – princ Jacques u ruci držis srebrno zvono, a princeza Gabriella zlatnu kuglu za bor.

“Želim svima lijepe i mirne božićne blagdane i šaljem vam ljubav’, stoji ispod ilustracije.

Nije trebalo dugo čekati da joj njeni najvjerniji obožavatelji ispod ostave riječi utjehe, ali i ljubavi, živeći u neznanju što se s njihovom omiljenom princezom trenutno događa.

43-godišnja princeza Charlene i dalje je smještena u tajnoj zdravstvenoj ustanovi na rehabilitaciji, a za to vrijeme njen suprug, 63-godišnji princ Albert i sedmogodišnji blizanci u društvu ostalih članova monegaške kneževske porodice obavljaju sve službene stvari, kojih u decembru, u Monacu, ima pregršt.