Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Gazda Playboya dozvolio sinu da zaprosi svoju djevojku

cooper i scarlett

Uskoro se ženi Cooper Hefner (23) mladi nasljednik jednog od najvećih porno-carstava na svijetu, sin Hugha Hefnera (89).

Sin gazde Playboya zaručio se s glumicom iz filma Harry Potter, Scarlett Byrne (24).

Buduća mlada otkrila je to fotkom na Instagramu, na kojoj se mazi sa svojim zaručnikom i pokazuje zaručnički prsten.

Engleska glumica je kazala: “Imala sam sreće da se zaljubim u svog najboljeg prijatelja”.

Cooper je potvrdio zaruke na Twitteru, napisavši ispod kolaža fotografija: “Za mnogo više avantura s ovom lijepom damom”

A, oglasio se i njegov otac: “Šaljem ljubav i čestitke mom sinu Cooperu i njegovoj nevjesti Scarlett na njihovim zarukama”!

Prema pisanju Us Weekly-ija, Cooper je išao sa Scarlett u rodni London gdje je tražio dopuštenje svoga oca prije nego je zaprosio svoju djevojku u utorak.

Cooper je najmlađi od Hefnerovo četvoro djece. On ima kćer, Christie (62) i sina Davida (60) sa svojom prvom suprugom Mildred Williams.

Sa drugom suprugom Kimberley Conrad, od koje se razveo nakon 21 godine braka, osim Coopera, ima još jednog sina, Marstona (24).

Bogatstvo Hugha Hefnera procjenjuje se na 50 miliona dolara, a upravo bi njegov najmlađi sin trebao preuzeti vođenje popularnog Playboya.

hugh i cooper hefner

“Divim se tati i svemu što je stvorio 60-ih i 70-ih godina i još uvijek stvara. Čast mi je brinuti o porodičnom naslijeđu. Sretan sam gledao tatu kako uređuje časopis. Napustio sam školu i onda sam došao ovdje da učim od najboljih.