Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Manekenka

Heidi Klum se u tajnosti udala za 17 godina mlađeg dečka

heidi-klum

Poznati 29-godišnji muzičar i 17 godina starija Klum navodno su bračne zavjete izgovorili u strogoj tajnosti još u februaru

Njemačka manekenka ponovo je po treći puta izrekla sudbonosno ‘da’. Heidi Klum udala se u strogoj tajnosti za muzičara Toma Kaulitza s kojim je u vezi dvije i po godine.

Svjetski mediji raspisali su se o tajnom vjenčanju supermodela Heidi Klum i njenog partnera Toma Kaulitza, gitariste glupe Tokio Hotel.

Poznati 29-godišnji muzičar i 17 godina starija Klum navodno su bračne zavjete izgovorili u strogoj tajnosti još u februaru , navodi njemački portal Bunte.

Za vjenčanje je znao samo najuži krug ljudi, a iako se u javnosti već mjesecima šuškalo o tome da čekaju dijete, izgleda da su novopečeni supružnici uspjeli sve dobro prikriti. Sve do sada. Prema navodima njemačkog portala, vjenčanje se održalo 22. februara u Los Angelesu pred najbližim krugom ljudi i porodice, tačno godinu dana nakon što su prohodali.

Par se o svemu još uvijek nije oglasio u medijima, ali svaki puta kada bi se negdje pojavili, 46-godišnja Klum izgledala je presretno.

Podsjetimo, Heidi iza sebe već ima dva propala braka.