SHOWbuzz

Uživa na jahti

Stalloneova kćerka se na društvenim mrežama pohvalila odmorom na Jadranu (FOTO)

04/07/2019

Iako je 72-godišnji Stallone pokušao izbjeći medije i svoj odmor želi držati dalje od fotoobjektiva, jedna od njegovih kćeri objavila je na društvenim mrežama nekoliko fotografija

Holivudski velikan Sylvester Stallone stigao je s porodicom u Hrvatsku gdje će provesti svoj odmor na luksuznoj jahti čiji najam stoji 270.000 KM. Kako tačno izgleda plovidba ovom ljepoticom od čak pedeset metara, otkrila je glumčeva kći Sistine putem društvenih mreža.

Nakon što su u srijedu avionom iz Venecije sletjeli u splitsku zračnu luku Sylvester Stallone, njegova supruga Jennifer Flavin te tri kćeri Sistine Rose, Scarlett Rose i Sophiju Rose uputili su se na luksuznu jahtu koja ih je čekala usidrena u luku.

View this post on Instagram

gang’s all here

A post shared by SCAR STALLONE (@scarletstallone) on

Riječ je o brodu Meira koji se iznajmljuje za nevjerojatnih 105.000 eura (oko 210.000 KM) van sezone, dok u sezoni plovidba ovim luksuzom košta 133.000 eura (oko 270.000 KM).

Jahta Meira napravljena je 2018. godine. Duga je oko pedeset metara dok je široka deset. Pripada jednoj od luksuznijih jahti u Hrvatskoj. Može primiti do 12 gostiju jer ima šest kabina. Kabine su opremljene televizorima, kućnim kinima, internetom, kutnim garniturama i stolovima. Uz to ima i saunu, jacuzzi te sobu za masažu.

Odmah po dolasku slavna je porodica krenula u obilazak okolnih otoka na južnom Jadranu, a pretpostavlja se da će uskoro posjetiti i Dubrovnik inače grad o kojem se u posljednje vrijeme sve češće priča u Hollywoodu.

Iako je 72-godišnji Stallone pokušao izbjeći medije i svoj odmor želi držati dalje od fotoobjektiva, jedna od njegovih kćeri objavila je na društvenim mrežama nekoliko fotografija i otkrila kako se provode.

View this post on Instagram

Tacos for breakfast ???

A post shared by Sistine (@sistinestallone) on

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.