Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

zaručnik se potrudio

Jennifer Lopez proslavila 51. rođendan, čestitka njenog dečka oduševila je sve

jennifer lopez zaruke3

44-godišnji penzionisani sportista na svom je Instagramu objavio dirljivu rođendanu poruku upućenu Jennifer, objavivši uz to i kompilaciju njihovih zajedničkih fotografija sastavljenih u video u trajanju od 1:26 minuta

Jennifer Lopez u petak, 24. jula proslavila je svoj 51. rođendan, a njen zaručnik, bivši bejzbol igrač Alex Rodriguez pripredio joj je iznenađenje koje je dirnulo njihove brojne zajedničke obožavatelje, kao i samu J.Lo.

44-godišnji penzionisani sportista na svom je Instagramu objavio dirljivu rođendanu poruku upućenu Jennifer, objavivši uz to i kompilaciju njihovih zajedničkih fotografija sastavljenih u video u trajanju od 1:26 minuta. Video prikazuje njihove najdraže zajedničke trenutke, kao i trenutke koji prikazuju kako je pjevačica brižna majka i veliki radnik.

“Sretan rođendan, Macha!!! Svaki trenutak s tobom je čaroban. Ti si najbolji partner, najbolja majka i nevjerovatan zabavljač. Ti si uzor, heroj i inspiracija. Toliko sam ponosan na tebe. Volim te puno!”, napisao je Rodriguez u objavi na Instagramu koja u ovom trenutku ima 514.000 pregleda.

Video, kao i njegove riječi upućene slavnoj Latini dirnuli su fanove koji su se pridružili čestitkama, a potom se oglasila i Jennifer:

“O moj Bože!! Volim te, osjećam se toliko blagoslovljeno što danas slavim rođendan sa svojom ljubavi”, napisala je J.Lo.

Pjevačici su istog dana na vrata njene vile u Hamptonsu dostavljeni cvijeće, baloni i pladanj s voćem, a na svom Instagramu Jennifer je objavila i video koji prikazuje njen dom ispunjen cvijećem koje je cijeli dan pristizalo.

J.Lo nije zaboravila ni na svoje vjerne obožavatelje koji su joj uputili brojne čestitke i želje. Sve ih je prikupila i od njih složila video koji je podijelila na svom Instagram profilu.

“Hvala vam na svim predivnim rođendanskim željama! Dok ih gledam i čitam, ne mogu si pomoći ne prisjetit se kako sam prošlog ljeta rođendan provela sa mnogima od vas, a kako je ova godina znatno drugačija. No, ono što se nije promijenilo je da još uvijek osjećam istu ljubav s vaše strane, a nadam se da isto osjećate i vi!”, napisala je pjevačica.