Trojica je oblačila

Jeste li vidjeli šta je Kim nosila ispod “mokre haljine” (FOTO/VIDEO)

kim

Video je izazvao mnoštvo komentara na društvenim mrežama, među kojima je najviše bilo onih koji su kritizirali korzet

Kim Kardashuan bila je glavna zvijezda ovogodišnje Met Gale u pripijenoj haljini s kristalima zbog koje je izgledala kao da je tek izašla iz mora. Najviše pažnje privukao je nevjerovatno uzak struk starlete zbog kojeg su neki čak nagađali da je i izvadila rebra.

Ali video koji je objavljen na YouTubeu otkrio je da je Kim uzak struk postigla na staromodan način – veoma uskim korzetom. Trojica muškaraca morala su pomoći Kim da se ugura u korzet.

“Imam osjećaj da možemo ići još uže”, šali se Kim u jednom trenutku na snimci, a zatim se obratila i urednici Voguea Anni Wintour: “Anna, ako ne sjednem na večeri, sad znaš zašto.”

Video je izazvao mnoštvo komentara na društvenim mrežama, među kojima je najviše bilo onih koji su kritizirali korzet. “Ovo je nezdravo, promoviranje nezdravog načina života”, “Hvata me anksioznost kad vidim koliki joj je struk”, “Imam osjećaj da ne mogu disati samo zato što ovo gledam”, bili su samo neki od komentara.

Na društvenim mrežama Kim je otkrila da je inspiraciju za ovaj look pronašla u Sophiji Loren, odnosno njezinoj ulozi u filmu “Boy on a Dolphin”. Outfit je posebno za nju osmislio Manfred Thierry Mugler i to je bio prvi njegov dizajn u posljednjih 20 godina.