Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Jeste li vidjeli Tifinu kćerku: Predivna je, a krenula je i očevim stopama (FOTO)

tifa

Kćerka Mladena Vojičića Tife do sad nismo često imali priliku vidjeti u medijima. Mlada Sara Vojičić otkrila je da je od oca naslijedila talent za muziku, te da i sama ima bend Dolia u kojem je vokal i violinistica.

“Niko me nije tjerao da idem u muzičku školu, sama sam to odlučila. Nisam bila sigurna što želim svirati, klavir ili violinu, ali kad sam jednom kod bake sjela nešto odsvirati samo sam odlučila da želim violinu i nisam se pokajala. Imala sam velike ambicije kad je riječ o violini, no pjevanje je ipak presudilo”, kaže ona.

“Rekao mi je da je on uvijek tu za sve što mi treba, ali da se izborim sama. Sve što snimim pustim njemu da čuje jer mi najviše znače njegovi i mamini komentari.Uvijek mi govori da sve radim srcem ili nikako. Drugi savjet je da se od ovakve muzike teško može živjeti u BiH i uvijek me savjetuje da se pokušavam baviti sa što više stvari koje bih mogla iskoristiti, jer nikad ne znam što će me u životu čekati. Slažem se s tim. Dosta sam slična ocu, jer sam veliki emotivac, razumijemo se, na istim smo valnim dužinama”, ispričala je Sara.

Kaže da se trudi izbjeći negativna pisanja o ocu jer je jako pogađaju.

“Ljudi misle da ga poznaju zbog neke priče koju su pročitali u medijima. Nemam pravo nikom pričati ko je on, ali jako me pogađa jer ga ja znam iz druge perspektive i znam kroz što je prolazio. To je ta negativna strana posla kojim se bavi”, kaže za Dnevni avaz.