Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Izgubio je kompas

Justin Bieber otvorio dušu: Zlostavljao sam žene, nisam ih poštovao

bieber

Brak s Hailey Baldwin pomogao mu je, poručio je, da bude dobar čovjek jer brak ljude uči strpljenju, poniznosti, obavezama i svemu onome što čini dobre ljude

Jedna od najvećih teen zvijezda svih vremena na svom Instagram profilu je napisao šokantnu ispovijest. 25-godišnji Justin Bieber otkrio je da je do svoje 19. godine imao problema s teškim drogama, depresijom, anksioznošću i suicidalnim mislima, te brojne druge detalje iz svog života

Justin Bieber je otvoreno progovorio o svojoj ranoj slavi i negativnom učinku koji je imala na njegov život, odrastanju u nestabilnom braku svojih roditelja i “pristupu svemu što je želio”.

Priznao je da mu kao je imao 13 godina život okrenuo naopačke, kada je od nepoznatog dječaka postao svjetska atrakcija, koju su milioni ljudi obožavali i mrzili.

Izgubio je kompas jer je do svoje punoljetnosti imao milione. Teško se nosio s usponima i padovima, a prije svoje 19. godine bio je ovisan o teškim drogama.

“Užasno je težak pritisak za dječji mozak prolaziti kroz takve stvari. Ja do 18. godine uopšte nisam imao sposobnosti za stvarni život u stvarnom svijetu. Počeo sam eksperimentisati s teškim drogama s 19 godina, a do 20. sam donio sve loše odluke koje vam padaju na pamet”, napisao je.

Također je priznao da je u jednom periodu nije poštivao žene, te da ih je zlostavljao i bio bijesan. Udaljio se, kaže, od svih koji su ga voljeli i da se osjećao kao da se više neće pomoći promijeniti. Danas je zahvaljujući vjeri, kaže, bolji čovjek i imao je blagoslov da u život dobije ljude koji ga istinski vole.

Brak s Hailey Baldwin pomogao mu je, poručio je, da bude dobar čovjek jer brak ljude uči strpljenju, poniznosti, obavezama i svemu onome što čini dobre ljude.