Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Kako izgleda bolnički apartman u kojem se porodila Kim Kardashian

kim porodjaj

Kim Kardashian i Kanye West su u subotu dobili drugo dijete. Porođaj je obavljen u bolnici “Cedars-Sinai” u Los Angelesu, a rijaliti zvijezda je odsjela u apartmanu koji košta 4.000 dolara dnevno.

U cijenu apartmana ulaze i lična babica, ketering, bade mantili. Kim, Kanye i njihov novorođeni sinčić borave u deluks bolničkom apartmanu čija cijena varira od 2.800 do 4.000 dolara dnevn

o.

“Oboje su jako uzbuđeni. Beba je dobro pa su svi smješteni u apartman. Dobijaju mnogo poklona, korpi i cvijeća. Apartman je dekorisan plavim balonima”, rekao je neimenovani izvor iz bolnice magazinu “People”.

Sestra Kim Kardashian Khloe je već posjetila nećaka u bolnici.

Luksuzni apartmani imaju tri spavaće sobe i dva kupatila. Kim je 2013. ovdje rodila i North West, a u istoj bolnici su se porodile i Victorija Bekham i glumica Kate Hudson. Sve su boravile u VIP apartmanima.

Zapravo, apartmani više liče na hotelske, sa podovima od hrastovine, luskuznim ogrtačima, zonom za opuštanje.

Veliki apartman u kojem je smještena Kim ima i “kraljevsko kupatilo” sa masažnom kadom u kojoj porodilja može da se odmara tokom porođaja, a sve lične babice su posebno obučene.

Dupleks apartman ima mini frižider sa svježim sokovima, a roditelji dobijaju tri obroka dnevno koje sami biraju uz opciju veganskih porcija. Tu je i moderan televizor s velikim ekranom i bežični Internet, što je svakako dobitna kombinacija za Kim.

Ukoliko poželi da napravi selfie, na raspolaganju su joj i frizer, manikir i pedikir koji se dodatno plaćaju.