Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
SHOWbuzz

Kate i William u noći vjenčanja prekršili su jedno kraljevsko pravilo

30/07/2018

Princ William i Kate Middleton se inače strogo pridržavaju pravila kraljevske porodice. U javnosti rijetko pokazuju pretjerane izljeve ljubavi, a kraljičina modna pravila slijepo prate.

Ipak, na noć vjenčanja, navodno su prekršili jedno od pravila sa najdužim trajanjem u kraljevskoj tradiciji.

Proveli su prvu bračnu noć u sobi u Buckinghamskoj palači, iako je običaj da parovi odmah nakon proslave putuju na medeni mjesec. Kate i William su odabrali da odu u – najbližu sobu.

Ipak, ovo kršenje nije bilo toliko skandalozno, a postojao je i dobar razlog zašto je par zaobišao tradiciju koja nalaže da se na dan vjenčanja par zaputi na medeni mjesec.

Kako pišu otočki mediji, ispriječio se posao, i to Williamov. Princ je u to vrijeme radio kao pilot spasilac, te je mogao otići na medeni mjesec tek deset dana nakon vjenčanja.


Britanski mediji tvrde da je kraljica odobrila ovo zaobilaženje pravila, jer da nije, ne bi im dopustila da provedu noć u njenoj “kući”.

Britanski fotograf objavio fotku Kate Middleton koju bi ona naradije spalila (FOTO)

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.