Lov na automafiju izazvao panika na srpskoj estradnoj sceni

tatjana-miokovic-lepa-brena

Estrada je u panici nakon hapšenje Tatjane Mioković, dame iz visokog društva, dobre drugarice mnogih srpskih folk pjevačica, osumnjičene da je članica međunarodne auto-mafije, piše “Blic”!

Riječ je o Novosađanki Tatjani Mioković, prijateljici i poznanici trubo-folk zvijezda kao što su Goca Božinovska, Zorica Brunclik, Aca Lukas, Lepa Brena, Saša Popović…

miokovic fotka

Kao vođu srpskog ogranka auto-mafije policija je označila njenog nevjenčanog muža Zorana Jankovića, zvanog Kum. Njih dvoje su sa još 27 osoba uhapšeni u velikoj međunarodnoj akciji srpske, mađarske i slovačke policije, a zaplijenjeno je 39 ukradenih vozila.

– Mnogi pjevači i pjevačice su sada u neprijatnoj situaciji jer su im Tatjana Mioković i njen muž preporučivali luksuzne limuzine za kupovinu. Veliko je pitanje kome je dopao “čist” automobil, a kome ukraden – kaže izvor “Blica”.

– Limuzine su stizale iz Slovačke i Mađarske, a Janković se tereti da je falsifikovao dokumente i prepravljao brojeve šasija i motora. Vjerujem da neki ljudi sa estrade voze takve limuzine, jer su Kum i Tatjana upoznali mnoge pjevače i privatno se družili sa njima – kaže sagovornik “Blica”.