Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

“Malo mačku teleća glava”: Dao joj preko devet miliona dolara, ali džaba…

angelina-jolie-brad-pitt

Nakon što se Angelina Jolie (43) požalila da njen bivši partner Brad Pitt (54) ne plaća dovoljno visoku alimentaciju, stigao je i žestok odgovor iz njegovog advokatskog tima.

Bradovi advokati tvrde da je on već isplatio više od 9 miliona dolara slavnoj glumici, a da je ona od tog novca kupila novu kuću i platila zaostale račune. Iz glumčevog tima navode i kako Angelina namjerno pravi dramu i da se služi prljavim trikovima, prenosi Daily Mail.

Advokati su napisali u dokumentu, koji su predali sudu, da je popularni glumac posudio 8 miliona dolara glumici kako bi kupila vilu, a da je za alimentaciju dao oko 1,3 miliona dolara.

Angelina je, naime, od suda zatražila da prisili Brada da isplati svoje “zaostatke”, jer do sada nije platio niti jednu “smislenu alimentaciju”. Njegovi advokati tvrde da to nije istina i da Angelina pokušava manipulirati javnošću.

Dvije godine je prošlo otkako se jedan od najpoznatijih hollywoodskih parova rastao. Jolie je podnijela zahtjev za razvod braka zbog navodno nepomirljivih razlika. Ugovor koji su sklopili oko starateljstva i brige nad djecom ne sadrži tačno definiran iznos alimentacije koji Pitt treba plaćati. Navodno je upravo Angelina tražila takav dogovor kako bi omogućila normalnu rastavu braka.

Do prvih problema je došlo zbog neslaganja bivših supružnika oko toga koliko vremena Pitt može provesti s njihovom djecom, kćerima Zaharom (13), Shilohom (12) i Vivienne (10) te sinovima Maddoxom (16), Paxom (14) i Knoxom (10).

Angelina Jolie ljubi kolegu reditelja? (FOTO)