SHOWbuzz

in memoriam

Malo poznati život Borisa Komnenića: “Sretan razvod” ali i razdvojenost od kćerke

07/03/2021

Boris, koji se oprobao i kao voditelj televizijskog kviza, iza sebe ima jedan brak. Davno je bio oženjen ženom koju nije dovoljno dobro poznavao, a kada ju je upoznao, ipak je odlučio da se razvede

Poznati srbijanski glumac Boris Komnenić preminuo je u 64. godini, a tokom života nije htio da se mnogo eksponira.

Međutim, o njegovom privatnom životu se malo zna. Poznato je da ima kćerku Niku koja mu je prije nekoliko godina podarila unuku Luciju.

Boris, koji se oprobao i kao voditelj televizijskog kviza, iza sebe ima jedan brak. Davno je bio oženjen ženom koju nije dovoljno dobro poznavao, a kada ju je upoznao, ipak je odlučio da se razvede.

Iako su mediji pisali kako se njegov brak raspao, Boris Komnenić je ispravio medijske naslove, objasnivši da se on ipak slavno završio.

“Razvod se pokazao kao odlično rješenje. Bio je to jedan od najljepših trenutaka u našem zajedničkom životu, nikada se nismo bolje družili nego tog dana kada smo se rastali. Otišli smo zajedno na ručak, divno pričali i božanstveno se proveli, a tako smo i nastavili. I posao je bio jedan od faktora za razvod, ali nije bio presudan. Rene i ja se nismo dovoljno poznavali prije vjenčanja, onda smo počeli da se upoznajemo i nije nam se svidjelo ono što smo spoznali”, rekao je Boris o svojoj bivšoj supruzi, prenosi televizija Prva.

“Nisam stigao da je učim, jer je tokom ratnog vihora živjela sa majkom u Hrvatskoj. Nismo se vidjeli od izbijanja rata, jer iz nepoznatih razloga nikako nisam uspjevao da dobijem vizu kako bih otišao da ih posjetim. Od kada su vize ukinute, redovno se viđamo, ali sada je ona zrela i formirana osoba, majka moje unuke Lucije. Nike sada utiče na mene, pokušava da me vaspitava i učini zrelijim i boljim”.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.