"Suits"

Meghan Markle za povratak u seriju nude milion dolara po sekundi

meghan (1)

Producent serije Aaron Korsh (53) rekao je kako ju ne želi nagovarati, s obzirom na to da ona želi započeti novi život

Otkako se Meghan Markle (38) proslavila ulogom u dramskoj seriji “Suits”, uz uspješan glumački životopis postala je tražena javna ličnost. Udajom za princa Harryja (35) ostavila se glume, a kada nastupi Megxit, Meghan se namjerava vratiti svojoj najvećoj strasti.

Spremna je za brojne sastanke i dogovore u Hollywoodu, a njeni su joj agenti počeli tražiti ulogu. Meghan bi željela glumiti superheroja kao svoju povratničku ulogu.

Prema pisanju britanskih medija, njemačka kozmetička kompanija Biotulin ponudila joj je nevjerovatnih pet miliona dolara za pet sekundi ponovnog pojavljivanja u seriji s njihovim proizvodom. U seriji glumi lik Rachel Zane.

Meghan je inače korisnik njihovih kozmetičkih proizvoda čime se javno pohvalila.

Ovo je prvi put da su Markle pitali da se vrati u seriju, ali ona još nije dala odgovor. Producent serije Aaron Korsh (53) rekao je kako ju ne želi nagovarati, s obzirom na to da ona želi započeti novi život.

Podsjetimo, kratko nakon što su se vratili iz Kanade nakon praznika, Meghan i Harry objavili su kako se povlače s kraljevskih dužnosti. Kraljica Elizabeta (93) je od Harryja tražila da odustanu od takve odluke, međutim, nije ju poslušao.

Izvori bliski porodici tvrde da je odluka Harryja i Meghan povrijedila posebno starije članove kraljevske porodice. Porodica je za njihovu odluku saznala preko televizijskih vijesti, što je tada izazvalo bijes na dvoru.