Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Presudila ljubomora

“Misterija” konačno riješena: Evo ko je glavni krivac za raskid zaruka Lady Gage

lady gaga

Nakon što je u julu 2016. godine raskinula zaruke s glumcem Taylorom Kinneyjem (37), Gaga je 2017. započela vezu s Christianom za kojeg se nedugo zatim i zaručila

Emotivan nastup Lady Gage (33) i Bradleyja Coopera (44) na Oscarima malo koga je ostavio ravnodušnim. Zbog iskrica između pjevačice i glumca, svi su počeli pričati da je upravo Bradley glavni razlog zbog kojeg je Gaga ostavila sad već bivšeg zaručnika i menadžera Christiana Carina (50).

Hemija između glavnih protagonista filma “Zvijezda je rođena” itekako postoji, ali istina je zapravo potpuno drugačija. Jedan izvor je otkrio da se Christian pred kraj njihove veze nije baš lijepo odnosio prema Gagi pa je pjevačica odlučila prekinuti odnos.

“On je bio izuzetno ljubomoran, stalno je htio znati gdje je Gaga i što radi. Konstantno joj je slao poruke. Njezinim prijateljima on uopće nije bio simpatičan”, za strane medije je otkrio drugi izvor.

Nakon što je u julu 2016. godine raskinula zaruke s glumcem Taylorom Kinneyjem (37), Gaga je 2017. započela vezu s Christianom za kojeg se nedugo zatim i zaručila. Nisu se odvajali jedno od drugoga, a Christian je čak tetovirao Gagino lice na svoju ruku.

Iako se mislilo da je Gaga konačno pronašla sreću u ljubavi, ljubomora je nažalost presudila i ovom odnosu. Ipak, priča se kako je Gaga našla utjehu u zagrljaju dugogodišnjeg prijatelja – glumca Jeremyja Rennera.