Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Pariz

Monica Bellucci prvi put u javnosti s novim dečkom: Ljepotica ljubi 18 godina mlađeg (FOTO)

monica_belluci_3

Lijepa glumica osvanula je na modnoj reviji u društvu novog dečka, 18 godina mlađeg francuskog umjetnika Nicolasa Lefebvrea koji lijepu Talijanku nije ispuštao iz ruku

Talijanska ljepotica Monica Bellucci nagovijestila je u maju 2017. da ‘ima novog muškarca u svom životu’, bez ikakvog daljnjeg objašnjenja, a sve do danas javnosti nije bilo poznato o kome je riječ.

Glumica je izazvala opću pomutnju fotografa, pojavivši se na Chanelovoj reviji u društvu nepoznatog muškarca. Ponosno držeći ga za ruku, Bellucci je svima dala do znanja da je dugokosi muškarac ljubava njezina života. Ovo je ujedno i prvi put od razvoda 2013. godine s tadašnjim suprugom Vincentom Casselom da se glumica u javnosti pojavila s novim dečkom.

Poslije 14 godina braka iz kojeg imaju dvije kćeri Cassel i Belluci odlučili su otići svako svojim putem, a to je razdoblje bilo vrlo bolno za nju. No, čini se kako je slavna ljepotica odlučila da je vrijeme da svijet sazna za njenu sreću, a novi muškarac u njezinu životu je Nicolas Lefebvre, 36-godišnji francuski umjetnik i scenograf koji se u prošlosti bavio i modelingom.

Glumica je za Lefebvrea ranije, dok još nije bio poznat javnosti, izjavila za Paris Match kako ‘ne zna je li on normalna osoba’.

‘Njegov životni ritam dozvoljava mu da razumije moj. Ne bih bila sposobna za klasičnu, strukturiranu vezu’, rekla je tada.

54-godišnja glumica na reviju je stigla obučena u crne hlače i top preko kojeg je nosila dugački, prošarani kaput od tvida, dok je njezin odabranik odabrao prugasto sivo odijelo, bijelu košulju i smeđe mokasinke.

Bellucci i Lefebvre su na reviji sjedili jedno do drugog, uživajući u razgovoru sa supermodelom Naomi Campbell i glumicom Clémence Poésy koje su sjedile tik do njih u prvom redu.