Brooke Shields

Možete li vjerovati da ona ima 55 godina? (FOTO)

brooke-shields

Ljeto se možda bliži kraju, ali Brooke Shields (55), manekenka i glumica, još uvijek upija sunce. Nedavno je na svom Instagram profilu podijelila fotografiju gdje pozira u jednodijelnom kupaćem kostimu

Manekenka ima intenzivnu fitness rutinu što se i vidi na fotografiji. Otkako je započela pandemija, ona je treninge održavala kod kuće, a sa svojim trenerom Ngoom Okaforom organizovala Instagram treninge uživo.

 

View this post on Instagram

 

Wednesday morning workouts with @catchngo are back! Tune in next week at 11am ET and stay active ✨

A post shared by Brooke Shields (@brookeshields) on

Njih dvoje se svake sedmice fokusiraju na drugi dio tijela, uključujući ruke, trbušnjake i noge. Njeni treninzi za donji dio tijela uključivali su vježbe s loptom za tjelesnu težinu i stabilnost s ciljem oblikovanja trbušnjaka i zadnjice, dok su treninzi za ruke i trbušnjake uključivali svakodnevne kućne rekvizite poput limenki za supu i boce s vodom.

U maju je Shields rekla da obožava dijeliti svoje fitness putovanje na Instagramu.

 

View this post on Instagram

 

TONIGHT at 6:30pm ET I’m going live with @catchngo on @selfmagazine ? Tune in and join us for a full body work out at home!

A post shared by Brooke Shields (@brookeshields) on

– Nikad me nisu zvali fitness entuzijastom, ali dijeljenje treninga preko društvenih mreža i učestvovanje u njima s drugim ljudima sam zaista cijenila. Pomoglo mi je da osjetim zdravu odgovornost i da nastavim s treninzima. Preporučujem svima da jedan dio dana ostave za vježbanje. To može donijeti osjećaj kontrole – rekla je Shields i dodala da se u pedesetim osjeća puno bolje nego prije.

– Trenutno zaista možemo nadahnuti jedni druge da učinimo nešto što je u našoj moći kako bismo se osjećali bolje. Svi smo ovdje da pružimo podršku – dodala je.

 

View this post on Instagram

 

Working on something special with my friend @helenachristensen ? You are incredible. Stay tuned – exciting things to share soon.

A post shared by Brooke Shields (@brookeshields) on

Glumica je trenutno otišla u Škotsku na snimanje novog Netflixovog romantično-komičnog filma, a treninzima uživo se vraća nakon snimanja, prenosi Prevention.