Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Najpoznatija plus-size manekenka: Muškarci su me ostavljali nakon prvog seksa

ashley

Ashley Graham danas je inspiracija milionima žena diljem svijeta, no njen put do statusa najseksi plus-size manekenke nije bio nimalo lak.

I ona sama morala je pobijediti sliku koju je stvorila o svom tijelu i strah od kritike.

Karijera joj je uznapredovala kad je dobila priliku biti prvi plus-size model na naslovnici Voguea i Sports Illustrateda, ali to joj nije bilo dovoljno da je zlobnici puste na miru.

“Bez obzira koliko poslova bih odradila, neko je uvijek kritizirao kako izgledam”, rekla je za Daily Mail.

Prvog dečka imala je sa 16 godina, a zajedno su bili tri mjeseca.

“Rekao mi je: Moramo prekinuti, ne želim se seksati s tobom. Bojim se da ćeš biti debela kao moja majka”, opisala je Ashley u svojim memoarima.

Nakon toga, počela se promiskuitetno ponašati i završila je u vezi s nasilnim muškarcem u kojoj se počela bojati za vlastiti život.

Muškarci su najčešće prekidali svaki kontakt s njom nakon seksa. Kao razlog svog niskog samopoštovanja u tim godinama navodi odnos s ocem, koji ju je vrijeđao i zlostavljao, a kad je malo odrasla od toga je bježala u drogu i alkohol.

Danas je u sretnom braku sa snimateljem Justinom Ervinom, kojeg je upoznala u crkvi. Priznala je da prije braka nisu imali seksualne odnose, kako bi se što bolje upoznali. Iako su sretni zajedno, njenoj porodici trebalo je vremena da ga prihvate zbog njegove boje kože. Njena baka isprva mu se nije željela izravno obraćati, no s vremenom ga je zavoljela.