Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

plus size manekenka

Ashley Graham pokazala tijelo nakon porođaja: Niko ne govori šta mame prolaze

ashley graham

“Hvala ti što si ovo podijelila. Zahvaljujući ovome se i mi, mame koje smo nedavno rodile, ne osjećamo usamljeno”, poručila joj je jedna pratiteljica

Najpoznatija plus size manekenka ne ustručava se govoriti o tabu temama. Naime, Ashley Graham je sredinom januara prvi put postala majka. Rodila je dječaka, a dvije i po sedmice nakon porođaja podijelila je i njegove prve fotografije.

Tokom trudnoće nije se ustručavala govoriti i o mnogim temama koje žene često izbjegavaju, poput toga koliko je kilograma dobila, a nekoliko puta se i potpuno skinula i tako pozirala svom suprugu Justinu Ervinu.

Po svemu sudeći, ni sada se ne planira prestati doticati tabu tema. Ovog puta je u iskrenoj objavi na Instagramu pokazala kako izgleda njeno tijelo nakon porođaja.

“Podignite ruku ako niste znali da ćete mijenjati pelene i samima sebi”, napisala je na samom početku.

“Nakon svih ovih godina u modi, nisam mogla ni pretpostaviti da će donje rublje biti jedno od mojih najdražih odjevnih predmeta, ali evo me! Niko ne govori o oporavku i ozdravljenju (da, čak i onim neurednim dijelovima) kroz koje prolaze nove mame. Željela bih vam pokazati kako nisu sve duge i leptiri”, iskreno je priznala manekenka.

Novopečena mama je priznala kako su joj najviše pomogli iskreni razgovori s prijateljima te je dodala kako su “nevjerovatne prepreke s kojima se i dalje susrećemo kada govorimo o onome kroz što žene stvarno prolaze”.

“Hvala ti što si ovo podijelila. Zahvaljujući ovome se i mi, mame koje smo nedavno rodile, ne osjećamo usamljeno”, poručila joj je jedna pratiteljica.

“Osjećam se mnogo bolje iako nisam odmah vratila svoj ravan trbuh. Prošlo je 11 sedmica od mog porođaja i tek sada sam naučila voljeti svoje strije i mlohavu kožu”, složila se druga obožavateljica.

Obožavateljicama nije promaknulo ni to da Ashley Graham nije uklonila dlačice ispod pazuha. Tako je jedna mama priznala kako je živjela u uvjerenju da je ona jedina osoba koja je pustila dlačice da rastu nakon porođaja, a potom su se javile i druge. Među kojima i žena koja je istaknula kako je pala u depresiju jer se silno trudila biti savršeno dotjerana odmah nakon porođaja.

U samo nekoliko sati njena je objava skupila više od pola miliona lajkova, kao i više od pet hiljada komentara.