Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Monako

Nakon što je rodila sina, princeza otkazala vjenčanje i raskinula zaruke

Charlotte Casiraghi3

Unuka slavne Grace Kelly, upoznala je nesuđenog supruga preko zajedničkih prijatelja, a prohodali su 2016.

Deveta po redu za tron u Monaku, princeza Charlotte Casiraghi (31) i francuski producent Dimitri Rassam (37) prošle godine u martu objavili su zaruke na Balu ruža u Monte Carlu, a u septembru postali roditelji dječaka Balthazara.

Cijela porodica se tada nadala da će se Charlotte uz producenta skrasiti. Ipak, do vjenčanja koje su planirali neće doći jer ga je princeza otkazala i raskinula zaruke, prenosi magazin Hello.

Ovo nije prvi put da par otkazuje vjenčanje.

Prije trudnoće, za luksuzno slavlje sve je bilo pripremljeno na Siciliji u raskošnoj vili Dimitrijeve majke. Ipak, Charlotte i Dimitri odlučili su pričekati dok ne prođe porod, a sada su se ponovno predomislili.

Unuka slavne Grace Kelly, upoznala je nesuđenog supruga preko zajedničkih prijatelja, a prohodali su 2016. Oboje imaju djecu iz prijašnjih veza.

Charlotte ima sina Raphaela (4) iz veze s komičarom Gadom Elmalehom (47), a Rassam iz prijašnjeg braka s modelom Mashom Novoselovom (33) ima kćer (8).

Prije nego je započela vezu s francuskim producentom Dimitrijem, Charlotte je punila naslovnice svojim ljubavnim vezama. Čini se da je princeza birala dečke koji imaju strast prema zajedničkoj stvari – filmu. Naime, nakon što je prekinula s komičarom, bila je u vezi s italijanskim scenaristom Lambertom Sanfeliceom kojeg je upoznala na filmskom festivalu. Veza im nije dugo trajala, a ubrzo nakon počela se viđati s Rassamom.