SHOWbuzz

zategnuta kao struna

Nakon tri teška poraza od iste protivnice, J.Lo opet je u svom “filmu”

03/03/2020

"Bila sam tužna, bila sam pomalo tužna jer je bilo puno toga. Bilo je toliko članaka, dobila sam toliko ohrabrujućijih najava - više nego ikad u mojoj karijeri - poput onih: "Bit će nominirana za Oscara, dogodit će se to".

Nedavno je priznala da je tužna jer uspjela dobiti nominaciju za Oscara za svoju ulogu u filmu “Hustlers”.

Tokom gostovanja kod Oprah Winfrey Jennifer je rekla:

“Bila sam tužna, bila sam pomalo tužna jer je bilo puno toga. Bilo je toliko članaka, dobila sam toliko ohrabrujućijih najava – više nego ikad u mojoj karijeri – poput onih: “Bit će nominirana za Oscara, dogodit će se to”.

“Čitala sam članke koji su otprilike išli ovao: “O moj Bože, može li se to dogoditi?”. I onda, nije se dogodilo, bila sam razočarana”.

“Tako se osjećao i cijeli moj tim – većina mog tima je sa mnom već godinama, 20, 25 godina – i mislim da su se tome nadali puno, i oni su to silno željeli, osjetila sam da smo svi bili razočarani”.

Mnogi su predviđali da će Jennifer biti nominirana za najbolju sporednu glumicu, što se nije dogodilo; nominirani su Margot Robbie (za Bombshell), Scarlett Johansson (za Jojo Rabbit), Kathy Bates (za Richarda Jewela), Laura Dern (za Marriage Story) i Florence Pugh (za Little Women), a nagradu je odnijela Laura Dern.

Jennifer je nominirana za najbolju sporednu glumicu za Zlatni globus (koji je pripao Lauri) i nagradu za Critics’ Choice (koja je također dodijeljena Lauri Dern).

Od serije poraza koje joj je nanijela Laura Dern, čini se da se već oporavila i da je ponovo u svom fazonu. Jennifer se upravo takva pojavila ispred teretane u Miamiju. Zategnuta kao struna u 50. godini života.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.