Kelly Brook

Nekad je izgledala ovako, nauka joj se divila, a pogledajte je danas

kelly stara (1)

Za britanski The Sun lani se požalila da ima koji kilogram viška i da joj grudi ne stoje onako visoko kao nekada, no time se ne zamara

Za britansku starletu Kelly Brook naučnici su prije nekoliko godina zaključili da je vlasnica idealnog ženskog tijela, a magazin FHM proglasio ju je najseksi ženom svijeta.

Nučnici su je opisivali kao ženu sa savršenom figurom. Prema dostupnim podacima, Kelly je visoka 168 centimetara, a njene mjere iznosile su 99-63-91. Dodatni plus joj je taj što je potpuno prirodna i nije se podvrgavala plastičnim operacijama.

Ipak, proteklih godina Kelly je odustala od dijeta te se udebljala, a njena je linija u centru pažnje nakon što su objavljene njene fotografije s odmora na Mallorci, kamo je otišla s dugogodišnjim partnerom Jeremyjem Parisijem. Priče o njenoj kilaži Kelly ne zanimaju, a jasno je istaknula da se ona svojim oblinama ponosi.

Za britanski The Sun lani se požalila da ima koji kilogram viška i da joj grudi ne stoje onako visoko kao nekada, no time se ne zamara.

“Kad ostarite, osjećate se ugodno u svojoj koži. Shvaćate da to kako izgledate i nije toliko bitno, u godinama ste kad si kažete: To sam ja, s borama, spuštenim grudima i svim ostalim”, rekla je Kelly, koja je kao 20-godišnjakinja smatrala da izgleda savršeno, no već tad je, prema njenim riječima, znala da to neće trajati zauvijek.