Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

potvrđeno

Netflix će snimati seriju o detektivu Harryju Holeu

harry hole
FOTO: Screenshot

U Snjegoviću je Harryja Holea glumio Michael Fassbender, režirao Tomas Alfredson, a nastao je u produkciji Working Titlea zaduženog i za adaptaciju serije

Netlix je najavio da će snimati adaptaciju knjige iz poznatog serijala o detektivu Harryju Holeu, koji je napisao norveški pisac krimića Jo Nesbo. Adaptacija će biti u formatu serije, Working Title je zadužen za produkciju, a norveški redatelj Oystein Karlsen za režiju.

Kako prenosi The Hollywood Reporter, norveška serija temeljit će se na petoj knjizi iz serijala o Harryju Holeu, pod nazivom Đavolja zvijezda (eng. The Devil's Star). Nije poznato kada započinje snimanje serije niti ko će u njoj glumiti, ali je otkriveno da će Nesbo napisati scenarij. Ovo će biti druga najpoznatija adaptacija prema njegovim romanima.

Loše kritike postojeće adaptacije

Već postoji filmska adaptacija knjige Snjegović iz 2017. godine, sedme knjige u serijalu.

U Snjegoviću je Harryja Holea glumio Michael Fassbender, režirao Tomas Alfredson, a nastao je u produkciji Working Titlea zaduženog i za adaptaciju serije. Međutim, film je dobio jako loše kritike i publike. Nakon 199 recenzija film je ocijenjen sa 7 posto od kritičara i sa samo 18 posto od publike, na temelju više od 10 tisuća recenzija.