Tommy Lee

Objavio fotku svoje 24 godine mlađe žene: “Ubit će me, ali gledajte to tijelo”

New Project (5)

Furlan je 2015. godine magazin Time proglasio jednom od najuticajnijih osoba na internetu

Tommy Lee na Instagramu je objavio fotografiju svoje supruge, 32-godišnje Instagram zvijezde Brittany Furlan s kojom je u vezi nekoliko godina, a vjenčali su se na Valentinovo ove godine.

“Ubit će me jer objavljujem ovo, ali pogledajte to 100 posto prirodno tijelo”, napisao je bivši bubnjar Mötley Crüea, te bivši suprug Pamele Anderson i Heather Locklear uz fotografiju Brittany Furlan s odmora u Meksiku.

“Isuse, moje lice”, komentirala je Furlan koja je za Fox News ranije ove godine objasnila kako je upoznala 24 godine starijeg rokera.

“Upoznali smo se online, no znali smo se godinama. On je gledao moje Vine snimke – bio je jedan od mojih pratitelja, a meni se sviđala njegova muzika”, rekla je.

Također, rekla je da ignoriše one koji kažu da se uvalila preko glave s rokerom poznatim po razuzdanom ponašanju.

View this post on Instagram

@tommylee i am so mad at u for this!!!!!! ?????

A post shared by Brittany Furlan Lee (@brittanyfurlan) on

“Osjećam se kao da sam proživjela milion života i nije me briga šta kažu. Ne radi se o njima – to nije njihov život, znate?”, rekla je.

“To je moj život i moja je odluka da budem ono što jesam i da volim koga volim i da živim svoj život kako želim živjeti svoj život. To definitivno nije ništa o čemu se brinem.”

Furlan je 2015. godine magazin Time proglasio jednom od najuticajnijih osoba na internetu. Kaže da je njena tajna u tome što je iskrena.