Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Odbrojavanje je počelo: Još samo tri dana do 11. Demofesta!

Foto Zlatan Lipljanac

Još samo tri dana nas dijele do početka 11. Demofesta i tri dana najbolje zabave ovog ljeta na tvrđavi Kastel u Banjaluci.

Već prve večeri Demofesta, u četvrtak 19. jula, u revijalnom dijelu programa na bini festivala će zasvirati Magnifico & The Serbian Army Orchestra, Dječaci i Wolfram. U petak, 20. jula, nastupaju Darko Rundek & Ekipa, Marko Louis i Tyger Lamb, a završene večeri, u subotu 21. jula, posjetioce festivala će zabavljati dr Nele Karajlić, grupa Goblini, kao i prošlogodišnji pobjednici festivala grupa Slonz.

Ove godine na bini banjalučkog Kastela, za naklonost stručnog žirija i prestižne nagrade boriće se ukupno 26 bendova, a oni najbolji iz obje polufinalne večeri festivala nastupiće u finalu, u subotu, 21. jula, kada ćemo saznati imena najboljih regionalnih demo bendova.

Muzički praznik u Banjaluci upotpuniće bogat dnevni program u Kamenoj kući tvrđave Kastel, u okviru koje će biti održane brojne muzičke promocije, filmske projekcije, izložbene postavke, stručna predavanja i radionice. Za sve posjetioce dnevnog programa, tokom sva tri festivalska dana, obezbijeđen je besplatan ulaz.

Ulaz na sve večeri Demofesta će biti besplatan do 21.00h, dok će nakon ovog perioda cijena ulaznice iznositi 5 KM.
Ne zaboravite da i ove godine na ulazu na festival preuzmete svoju Demofest karticu na kojoj će se nalaziti vaš novac kojim ćete kupovati piće na Demofestu.

Jedanaesti Demofest će se održati pod generalnim pokroviteljstvom Nektar piva i podrškom kompanije Huawei, dok je Alternativna televizija
Banja Luka ove godine generalni medijski pokrovitelj festivala.

Sve Demofest novosti možete pratiti putem web site-a www.demofest.org, putem zvanične Facebook stranice, Android aplikacije, Instagram i Twitter naloga.

Demofest odbrojavanje je počelo i sve je spremno za najbolju zabavu. Vidimo se 19. jula!