Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

vojvotkinja se javila iz kanade

“Odmetnuta” kraljevska snaha: Nije mi zabranjeno prisustvo porodičnom sastanku

meghan2 (1)

Izvor blizak Sussexovima otkrio je kako se Meghan Markle trenutno nalazi u vili u kojoj je boravila s Harryjem proteklih blagdana

Iako se nagađalo kako joj je zabranjeno prisustvo na kraljevskom sastanku održanom jučer u popodnevnim satima u Sandringhamu, na kojem se raspravljalo o odluci princa Harryja i Meghan Markle da napuste kraljevsku porodicu i nastave živjeti dijelom u Kanadi, a dijelom u Velikoj Britaniji, Meghan je danas te navode demantirala.

Uz sve to doznalo se i kako na kraju princ Harry uopće nije telefonski razgovarao sa svojom suprugom i prenio joj sve informacije, ponajviše iz straha da će njihov razgovor biti prisluškivan, no i to čini se nije bila istina.

Glasnogovornik Kensingtonske palače sve je te natpise odbacio i rekao:

“U konačnici, sami Sussexovi su odlučili da nema potrebe da vojvotkinja prisustvuje sastanku.”

Par je navodno cijelo vrijeme bio u komunikaciji i to, najvjerovatnije, putem WhatsAppa, a Meghan Markle odlučila je da njen suprug napravi sve kako bi im izlazak iz kraljevske porodice na kraju bio omogućen.

Kako je prenio glasnogovornik, Meghan Markle jednostavno je smatrala da nema potrebe da i ona prisustvuje ključnom sastanku koji bi mogao biti od velike važnosti za njihovu budućnost daleko od kraljevstva.

Izvor blizak Sussexovima otkrio je kako se Meghan Markle trenutno nalazi u vili u kojoj je boravila s Harryjem proteklih blagdana, a s njom je i njihov osmomjesečni sin Archie, kao i njena majka Doria Ragland, dadilja, a u posjet im stižu i prijatelji.

Većinu vremena provodi upravo u kući, a viđena je kako u Range Roveru napušta imanje zajedno s osiguranjem koje je prati u stopu.