Thylane Blondeau

Ona je proglašena najljepšom ženom na svijetu za 2018. godinu

Thylane Blondeau

Kad je riječ o curama s ovog našeg područja, na listi je samo 18-godišnja srbijanska YouTuberica Marija Žeželj, koja je na 63. mjestu

Proslavila se 2007. godine kao šestogodišnjakinja, kad su je prozvali “najljepšom djevojčicom na svijetu”. Jedanaest godina kasnije Thylane Blondeau ponovno je proglašena najljepšom djevojkom na svijetu, ovog puta u izboru TC Candlera za 2018. godinu.

Popis najljepših žena TC Candler započeo je 1990. godine, a tvrdi se da je to “najraznolikiji izbor ljepotica. Njihov video s ovogodišnjim djevojkama na listi najljepših skupio je čak dva miliona pregleda u samo dva dana.

Druga najljepša je tajvanska glumica Chou Tzu-yu, treća izraelska manekenka Yael Shelbia, a četvrta američko-filipinska glumica Liza Soberano.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Thylane (@thylaneblondeau)

Kad je riječ o curama s ovog našeg područja, na listi je samo 18-godišnja srbijanska YouTuberica Marija Žeželj, koja je na 63. mjestu.

Thylane je na Instagramu zahvalila na tituli i dodala da ne može vjerovati da je pobijedila.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

?

Objavu dijeli Thylane (@thylaneblondeau)

“Ne mogu vjerovati, hvala TC Candler i svima koji su glasali”, napisala je.

“Bravo Thylane, zaslužuješ to jer si prelijepa”, poručili su joj pratitelji.

Izbor je osnovao britanski filmski kritičar TC Candler, a među najljepšim ženama dosad bile su Michelle Pfeiffer, Marion Cotillard i Jourdan Dunn.

Thylane je sa samo četiri godine nosila reviju Jean Paula Gaultiera, a s deset godina bila je najmlađa manekenka ikad koja se pojavila u Vogueu. Editorijal je izazvao kontroverzu, jer je bila snažno našminkana i odjevena u kratku haljinu.

Kći francuskog nogometaša Patricka Blondeaua danas je ambasadorica L'Oreala i zaštitno lice parfema francuske dizajnerice Lolite Lempicke.