Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Osam godina od smrti Anne Nicole Smith: Kćerka je njena kopija

Anne Nicole Smith

Od smrti Playboyeve zečice Anne Nicole Smith prošlo je osam godina. Bujna pavuša imala je buran život, a iza sebe je ostavila tada petomjesečnu kćer Dannielynn Birkhead.

Tri dana nakon što je Dannielynn došla na svijet, njen 20-godišnji polubrat Daniel Wayne Smith preminuo je u majčinoj bolničkoj sobi, nakon što je došao na Bahame vidjeti tek rođenu polusestru. Nakon dvije provedene obdukcije utvrđeno je da je umro zbog smrtonosne kombinacije opijata. Smrt sina Anna Nicole teško je podnijela.

DannielynnAnna Nicole Smith nekoliko mjeseci kasnije pronađena je mrtva u sobi 607 u hotelu i kasinu Hard Rock na Floridi. Pronašla ju je prijateljica i medicinska sestra Tasma Brighthaupt koja je pozvala hitnu pomoć, dok je njen suprug i Annin tjelohranitelj pokušavao reanimirati je. Nakon dolaska u bolnicu proglašena je smrt slavne starlete, a kao uzrok navodi se trovanje kombinacijom raznih lijekova.

O malenoj Dannielynn se nakon utvrđivanja očinstva i borbe za skrbništvo s još trojicom muškaraca nastavio brinuti njen otac Larry Birkhead.

“Ona mi je sve. Kad vidim kako je narasla, toliko me podsjeća na njenu mamu. Što je starija, mijenjaju joj se i osobine, kao da imam minijaturnu Annu Nicole koja trčkara okolo”, ispričao je Larry za Entertainment Tonight.

Nedavno se našalio s njom i rekao joj da je mogla sličiti na njega, što bi bilo loše, a ona mu je odgovorila: “Pričaj mi o tome”.

Iako su mediji nakon njenog rođenja pisali da bi mogla imati poteškoća u razvoju jer joj se majka drogirala i pila alkohol tokom trudnoće, Dannielynn je zdravo dijete. Dobra je učenica, a Larry tvrdi da želi da djevojčica uči iz majčinih grešaka.

“Pričam joj o majci i ne uljepšavam. Kažem joj da postoje stvari koje je njena majka radila, a iz kojih treba naučiti nešto”, rekao je.