SHOWbuzz

Prljave tajne

Ove stvari o Viktorijinim anđelima vam niko neće reći

20/01/2019

One su najljepše žene na svijetu, ali iza svega toga stoje male, ne tako lijepe, tajne

U stvarnosti, iza scene, nije sve tako ružičasto kao što izgleda na pisti revije Viktorijinih anđela.

One su najljepše žene na svijetu, ali iza svega toga stoje male, ne tako lijepe, tajne o kojima manekenke rijetko govore. Evo o čemu je riječ:

Vještačka kosa

Ako mislite da je kosa Viktorijinih anđela savršena, vrijeme je da znate da to nije njihova kosa. Svi modeli nose ekstenzije, za čije stavljanje je potrebno i do par sati. Kosa je, takođe, skoro uvijek farbana, kako bi izgledale privlačnije.

Vještački ten

Pre nego što izađu na pistu, na sve modele satima se nanosi sprej za tamnjenje, kako bi pokrio sve nedostatke kože, poput celulita, ožiljaka, crvenila, neujednačenog tena, itd…

Vještačke trepavice

Skoro svi modeli nose vještačke trepavice, a Bisuti navodi da ih je nosila svo vrijeme jer bez njih i ostalih tretmana uopšte nije izgledala kao na pisti.

Iscrpljujuće vježbe

Tokom foto sesija i revija, modeli moraju da vježbaju par sati dnevno jer je njihova obaveza da vode računa o svakom centimetru svog tijela, što ne samo da utiče na zdravlje već ponekad vodi i opsjednutosti izgledom.

Striktne dijete

Da, dijete su sastavni deo života Viktorijinih anđela. Svaki model ima trenera koji će im objasniti koliko i kada treba da jedu.

Alkohol

Još jedna od stvari koje treba da znate je da im se prije svake revije daju alkoholna pića kako bi se opustile i postale slobodnije na sceni, flertujući sa publikom.

Fotošop

Većina modela u realnosti ne izgleda kao na slici. Njihove butine i strukovi se sužavaju, a dekolte se povećava dvostruko ili trostruko.

Komentari

Autor: B92

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.