Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Jeff Bezos

Ovo su fotografije zbog kojih se razveo najbogatiji čovjek na svijetu

EXCLUSIVE: JB and LS Check out Santa Monica Airport

Bezosa su paparazzi pratili više od četiri mjeseca

Jeff Bezos, vlasnik kompanije “Amazon” dospio je na naslovne strane američke štampe nakon što je snimljen kako se tajno viđa sa bivšom voditeljicom Lauren Sanchez.

Bezosa su paparazzi pratili više od četiri mjeseca, a nakon informacija koje su stigle do njih, počela je prava potjera za najbogatijim čovjekom na svijetu koji je na kraju snimljen kako u društvu Sanchez uživa na tajnoj lokaciji.

Paparazzi koji su mjesecima pratili njegovo kretanje ističu kako je u ovom periodu, Bezos “prevalio”put dug 40 hiljada kilometara tokom kojih je boravio u više od 5 zemalja svijeta, te se na tajnim lokacijama viđao sa prelijepom Lauren.

Bezos je svoju “pratilju” počastio luksuznim poklonima, a zajedno su uživali u skupocjenim hotelima, te su pored egzotičnih destinacija, uživali u vožnji jahtom, helikopterom i skupocjenim limuzinama.

Tvrdnju da je njegov 25-godišnji brak na “klimavim” nogama, potvrdili su njegovi bliski prijatelji koji su saopštili kako je njegova supruga MacKenzie Bezos napustila njihov zajednički dom, što je potkrijepilo sumnju da je i ona već neko vrijeme znala da je suprug vara.

Izvori bliski američkom milijarderu tvrde kako je u cijelu priču oko otkrivanja Bezosove prevare bio uključen i magazin National Enquirer (Radar Online) koji je objavio ekskluzivne fotografije.

Pomenuti magazin veoma je blizak aktuelnom američkom predsjedniku Donaldu Trumpu koji je već neko vrijeme u sukobu s Bezosom zbog njegovih otvorenih kritika na račun aktuelne vlasti i podrške koju otvoreno daje Demokratskoj stranci.

Drugi izvor navodi kako se Sanchez nije trudila sakriti svoju intimnu vezu sa Bezosom, te se prijateljima pohvalila golišavim fotografijama koje joj je Jeff slao.

Nakon što je cijeli skandal isplivao na površinu, i sam Bezos je odlučio potvrditi kako se nakon 25 godina braka razvodi, te je u zajedničkom saopštenu sa MacKenzie putem Twittera obavjestio javnost da je njihovoj ljubavi došao kraj.