Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Pale su teške riječi: Glumica se okomila na bivšu kolegicu

sarah-jessica-parker-kim-cattrall333

Glumica Kim Cattrall doživjela je prije pet dana porodičnu tragediju nakon što je njen brat pronađen mrtav. Chris Cattrall nestao je prošle sedmice, a samo jedan dan nakon prijave nestanka pronađen je mrtav, u dobi od 55 godina.

Cattrall je za pomoć molila i svoje pratitelje na Instagramu, s kojima je podijelila i tužnu vijest o tragičnom završetku, a u sve su se uplele i bivše kolegice sa seta.

Izražavajući saučešće u komentarima, javile su se Cynthia Nixon (Miranda Hobbes) kojoj se Cattrall srdačno zahvalila na komentaru, ali i Sarah Jessica Parker koja je utjelovila Carrie Bradshaw.

“Najdraža Kim, šaljem puno ljubavi i iskrena sućut tebi i porodici te neka je božji blagoslov tvom voljenom bratu”, napisala je Parker i tome Cattrall očigledno prebacila preko ruba.

Napetost i tenzije u njihovoj saradnji i na privatnom planu poznate su već godinama, a ujedno su i razlog zbog kojeg je Cattrall odbila surađivati u trećem filmskom nastavku ”Seks i grada”, a nakon ovog komentara, ”Samantha” se odlučila posvetiti i jednu objavu svojoj omraženoj kolegici u kojoj se nije nimalo suzdržavala.


– Ne trebam tvoju ljubav i podršku u ovim tragičnim trenucima”, stoji u fotografiji, dok je u opisu detaljno objasnila što je pod tim mislila.

”Moja mama me je danas pitala: ‘Kada će te ta licemjerna Sarah Jessica Parker ostaviti na miru?’. Tvoje kontinuirano obraćanje je bolan podsjetnik na to koliko si bila okrutna prije, ali i sada. Dopusti mi da ti nešto objasnim (ako još nisam): Ti nisi moja porodica. Ti nisi moja prijateljica. I stoga ti pišem da ti kažem posljednji put da prestaneš iskorištavati našu tragediju kako bi sačuvala svoj imidž dobre djevojke”, napisala je Cattrall.

Parker se još nije oglasila vezano uz cijelu situaciju, prenosi Jutarnji.