Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

"Seks i grad"

Popularna serija vraća se na male ekrane, a na radost obožavateljica stiže i – on!

city (1)

Glumica Kim Catrall, koja je utjelovila lik zavodnice Samanthe Jones, odbila je mogućnost bilo kakvog rada na budućim projektima vezanih za nasljeđe serije ‘Seks i grad’ zahvaljujući netrepeljivosti s njenom glavnom protagonisticom, glumicom Sarah Jessicom Parker

Početkom godine glavne junakinje kultne serije “Seks i grad” obožavatelje su obradovale viješću o ponovnom okupljanju. Glumice Sarah Jessica Parker, Cnythia Nixon i Kristin Davis ponovno će oživjeti uloge koje su ih proslavile u novom izdanju serije naslova “And Just Like That”. Iako ćemo u novim epizodama ostati zakinuti prisustvom glumice Kim Catrall koja je utjelovila ulogu Samanthe Jones, sada je otkriveno da se ovom uzbudljivom projektu pridružuje slavni američki glumac, John Corbett.

U seriji “Seks i grad” i njenom drugom filmskom nastavku, 59- godišnji Corbett utjelovio je lik Aidana, bivšeg zaručnika glavne junakinje Carrie Bradshaw, a u razgovoru za američki Page Six otkrio je da ćemo ga ponovno gledati u istoj ulozi.

Kako je imao priliku otkriti rad na epizodama reboot serije ‘Seks i grad’ za njega je vrlo uzbudljiv.

U kultnoj seriji HBO-a, Corbett je glumio nesretnog dizajnera namještaja Aidana kojeg je Sarah Jessica Parker u ulozi spisateljice Carrie Bradshaw prevarila sa svojim budućim suprugom, Mr. Bigom (Chris North) i zbog navedenog prekinula njihove zaruke. U drugom filmskom nastavku serije, Carrie je na Aidana naletjela tokom odmora u Abu Dhabiju, a njihov susret uspio je uzdrmati njen odnos sa suprugom.

U predstojećim epizodama serije pod nazivom ‘And Just Like That…’, gledat ćemo tri četvrtine vodećih dama.

Glumica Kim Catrall, koja je utjelovila lik zavodnice Samanthe Jones, odbila je mogućnost bilo kakvog rada na budućim projektima vezanih za nasljeđe serije ‘Seks i grad’ zahvaljujući netrepeljivosti s njenom glavnom protagonisticom, glumicom Sarah Jessicom Parker.

Corbett se osvrnuo na njihov odnos rekavši kako na setu snimanja serije nikada nije primijetio nikakvu napetost, no naglasio je kako je većinu scena snimao sa Sarah Jessicom Parker, dok je tek jednu snimio sa ostalim junakinjama.

“Uvijek su bile srdačne prema meni. Upoznao sam ostatak djevojaka nešto kasnije, no uvijek smo vodili lijepe razgovore”, otkriva glumac.

Lik Mr. Biga kojeg je godinama glumio Chris North, po svemu sudeći, nećemo gledati u novim nastavcima serije, no na društvenim mrežama dao je naslutiti kako bi se u ovom projektu ipak mogao pojaviti.

Datum premijere reboot serije ‘Seks i grad’ još uvijek je nepoznanica.