Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Pukla romansa

Pamela “otkačila” Adila Ramija: On je čudovište, kako je mogao to raditi

pamela adil

U uznemirujućoj objavi na Instagramu, 51-godišnja glumica optužila je 33-godišnjeg nogometaša da je vodio dvostruki život

Romansa Pamele Anderson s francuskim nogometašem Adilom Ramijem čini se da je gotova nakon što ga je danas na Instagramu nazvala čudovištem.

U uznemirujućoj objavi na Instagramu, 51-godišnja glumica optužila je 33-godišnjeg nogometaša da je vodio dvostruki život. “Teško je to prihvatiti. Posljednje više od dvije godine mog života bile su velika laž”, započela je svoju ispovijest Pamela.

“Prevarena sam… navedena da vjerujem kako smo jako zaljubljeni, uništena sam saznanjem u posljednjih nekoliko dana da je živio dvostruki život. Šalio se o drugim igračima koji imaju djevojke u stanovima blizu svojih žena, zvao ih je čudovištima.”

“No ovo je gore. Svima je lagao. Kako je moguće tako kontrolirati srca i umove dviju žena. Siguran sam da je bilo i drugih. On je čudovište”, napisala je.

Pamela je u svom postu uključila i referencu na Nacionalnu telefonsku liniju za nasilje u obitelji. “Kako sam mogla pomoći tolikim ljudima, a ne biti dovoljno mudra ili u stanju pomoći sebi”, dodala je.

Pamela i Rami imali su buran odnos, a prekinuli su navodno već prošlog septembra kad je ona odbila udati se za njega, piše The Sun. Ali nekoliko mjeseci kasnije ponovo su bili u vezi, a Pamela je s njim živjela u Francuskoj, koju će sad napustiti.