Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Pedofilija u Hollywoodu: Slavni glumac već desetljećima vodi dvostruki život

feldman_haim

Radar Online, koji je prvi pisao i o neimenovanoj HIV pozitivnoj zvijezdi za koju se saznalo da je Charlie Sheen (51), niti ovaj put nije imenovao protagonistu šokantne priče.

Dječja zvijezda Corey Haim umro je 2010. godine od posljedica predoziranja, a cijelog života borio se s traumom iz djetinjstva. Naime, Corey je javno progovarao o tome da je bio žrtva članova organizirane pedofilske grupe u Hollywoodu. Nakon Haimove smrti, isto je tvrdio njegov dugogodišnji prijatelj Corey Feldman (45).

Haimov zlostavljač nikada za svoja zlodjela nije kažnjen, piše Radar Online. Kako se u holivudskim krugovima ne bi saznalo što je radio Haimu i ostalim dječacima, on bi koristio svoju moć i utjecaj kako bi ušutkao govorkanja.

Neimenovani holivudski glumac Haima je zlostavljao u svojoj ili njegovoj prikolici na filmskim setovima, te na zabavama ‘holivudske kreme’. Feldman je o istom glumcu progovorio u maju ove godine.

– Ne smijem spominjati imena. Ali ta osoba je i dan danas u showbizu i vrlo je važna. Ljudi žele znati kako je moguće da se ovakve stvari dopuštaju. Dolaze k meni i govori mi da budem ‘pravi muškarac’ i kažem ime u javnosti – ispričao je Feldman koji tvrdi da ne smije nikoga imenovati jer mu to brani kalifornijski zakon jer su njihovi slučajevi odavno pod zastarom.

Pedofil koji je zlostavljao Haima, tvrdi Radar Online, popularan je glumac i porodični čovjek s milionima obožavatelja diljem svijeta. Do njegovog imena došli su, kažu, nakon četverogodišnje istrage koja je otkrila ‘gnusne tajne showbiza’. Slavni glumac već desetljećima vodi dvostruki život. Ujedno je i vođa velikog, organiziranog pedofilskog lanca, piše Radar.