SHOWbuzz

Zbog koronavirusa

Ponovo odgođena premijera novog James Bonda – “No Time To Die”

22/01/2021

No Time To Die bio je prvi veliki film koji je postao žrtvom pandemije

Film o James Bondu No Time To Die ponovno je odgođen jer se Hollywood hvata u koštac s kontinuiranim poremećajima izazvanim pandemijom.

Kao datum objave filma sada se navodi 8. oktobar, objavljeno je na službenom Bondovom Twitter računu. Film je nakon višestrukih kašnjenja zbog pandemije trebao biti objavljen u aprilu.

No Time To Die posljednje je veliko izdanje koje je odgođeno dok se holivudski studiji trude zaštititi svoje filmove od određene propasti kino dvorana, a kina ostaju zatvorena širom svijeta.

Ranije ovog mjeseca Warner Bros objavio je da odgađa objavu Sopranovog predstavka The Many Saints Of Newark.

A nakon što je MGM objavio vijesti o Bondu, iz Sonyja su najavili da se Peter Rabbit 2: The Runaway pomjera sa aprila na jun. Ghostbusters: Afterlife odgođen je za novembar, a Pepeljuga u kojoj glumi pjevačica Camila Cabello, sada stiže u julu.

Adaptacija videoigarice Uncharted pomjerena za februar 2022., rekli su iz Sonyja, dok je Jared Leto superherojski film Morbius, koji je trebao biti prikazan 8. oktobra, zbog odlaganja objave filma No Time To Die, sada pomjeren na januar sljedeće godine.

No Time To Die bio je prvi veliki film koji je postao žrtvom pandemije kada je njegovo premijerno prikazivanje iz aprila 2020. pomaknuto na novembar u vrijeme dok je virus zahvaćao svijet. U oktobru je odgođen za april kada je postalo jasno da Covid-19 još uvijek vlada i da se kina još neće otvarati.

Kao i filmska industrija, i širi svijet zabave poharan je pandemijom. Jučer je objavljeno da je muzički festival Glastonbury drugu godinu zaredom otkazan.

Komentari

Autor: FTV

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.